Productie
De productie van de ENFM wordt gerealiseerd met behulp van moderne, grotendeels zelf ontwikkelde en speciaal  vervaardigde machines en productielijnen. In  diverse afdelingen, van onderdelen fabricage tot eindassemblage, werken goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers samen om  de kwaliteiten van onze producten te waarborgen.
De onderdelen fabricage wordt gevormd door de stamperij, de draaierij, de verenmakerij en de  zeefdrukkerij.
De wijzerplaten, het gezicht van de meetinstrumenten, worden met behulp van een CAD systeem getekend, naar de geldende  normen danwel  naar klantspecificatie. Vervolgens worden ze tot films verwerkt, waarmee de zeefdrukkerij de wijzerplaten drukt.
In de  las- en soldeerderij worden  de veer en de nippel  met behulp van geavanceerde soldeermachines samengebracht tot een meeteenheid. Ieder product wordt afzonderlijk getest.
Alle geproduceerde en ingekochte onderdelen komen samen in het magazijn, alwaar de uitgifte voor de klantenorders  plaatsvindt naar de eindmontage afdelingen voor de manometers, thermo- manometers, bimetaal thermometers en specials.
ENFM beschikt over gecertificeerde drukbalansen, waardoor het mogelijk is calibratie certificaten af te geven op de producten.

Ontwikkeling
ENFM heeft de beschikking over een kundig team van R&D, Engineering en gereedschapmakers  voor een continue proces van productverbetering, de verdere ontwikkeling van nieuwe producten en productiemiddelen. Hierdoor zijn wij in staat op een snelle en flexibele wijze in te spelen op de behoeften van onze klanten. 


Terug naar Home page

volgende